GROW TOGETHER

four hands holding flower

Stvorimo bolju budućnost zajedno.

Njegovanje moći povezivanja

Više od 100 godina predani smo poštovanju, njegovanju i razvoju iscjeljujućih odnosa koje dijelimo s prirodom, jedni s drugima i sa samima sobom – za dobrobit našeg prirodnog svijeta i svih koji ga nastanjuju.
Grow Together - poziv je da pozitivno doprinesemo budućem blagostanju našeg planeta, ali i nas ljudi.

STVARAJMO BOLJU BUDUĆNOST ZAJEDNO

Rastimo zajedno s prirodom

calendula field

Volimo prirodu! A zauzvrat, priroda uzvraća ljubav. Vjerujemo u neraskidivu povezanost čovjeka i prirode te nam prirodna njega može pomoći da zablistamo.

Kao pionir održivog uzgoja, nastavljamo raditi s prirodom, uzgajamo visokokvalitetne sastojke u našim Weleda vrtovima putem biodinamičkog uzgoja i uključujemo se u partnerstva koja promiču regenerativnu poljoprivredu.

Naš fokus na zdravlje tla i očuvanje biološke raznolikosti ključan je za stvaranje održive budućnosti.

Rastite zajedno jedni s drugima

two women in orchard

Zalažemo se za zajednički rad na stvaranju ujedinjene kulture temeljene na razumijevanju i poštovanju. Naši partneri u uzgoju mogu se pouzdati u našu stručnost i savjete te dobiti poštene prihode. Kako bismo unaprijedili naš pozitivan učinak, surađujemo s nevladinim organizacijama kao što su UEBT, BCorp i NATRUE.

Unutar naše tvrtke također prakticiramo kolegijalno vođenje.

Nastavljamo njegovati snagu zajednice za bolje, za jaču, zdraviju i integriraniju ljudsku kulturu.

 

Rastite zajedno sami sa sobom

woman's portrait

Prava ljepota i zdravlje dolaze iznutra. Zato su naši holistički proizvodi i tretmani osmišljeni kako bi vas osnažili da aktivirate vlastite procese u vašem tijelu. Berbom, destilacijom i preradom najfinijih sastojaka na specifične načine, otkrivamo prirodnu vitalnost i moć kako bismo vam pomogli vratiti i održati vaše unutarnje i vanjsko blagostanje. 

 

Tko god da ste, naša je svrha pomoći vam da postanete najautentičniji, najzdraviji i najljepši tako da otključate svoje prirodne snage kroz svaku fazu svog života.

hands and soil

U Weledi, raditi "zajedno s prirodom i ljudskim bićem" nije samo fraza. To je naša svrha koju poštujemo od osnutka naše tvrtke.

Rastite zdravo i lijepo s nama

Održivim i etičkim postupcima koji su sastavni dio Weledinih proizvoda za zdravlje i ljepotu, ne podržavate samo vlastitu unutarnju i vanjsku dobrobit, već i dobrobit svijeta prirode.

Najbolja prirodna hidratacija za suhu, oštećenu kožu cijelog tijela.
75 ml
Koži daje prirodnu blistavost, smanjuje bore i učvršćuje
30 ml
Nježno štiti osjetljivu kožu od iritacija.
75 ml

Njegujte zajedništvo s nama.

#GrowTogether