Djelujemo u harmoniji s čovjekom i prirodom

Harmony

Želite li se osjećati zdravo i dobro u svojoj koži na održiv način? Weleda će pomoći. Od 1921, razvijamo proizvode za zdravlje, ljepotu i za bolji svijet.

Prirodna njega za vašu kožu

Našoj koži potrebna je zaštita i njega,a najbolji izbor za to su prirodni sastojci. Sirovne koje koristimo za Weleda proizvode prirodnog su porijekla. Naši proizvodi ne sadrže mikroplastiku, genetski modificirane sastojke niti sastojke na bazi mineralnih ulja. Jamčimo da su svi naši kozmetički proizvodi certificirani prirodni proizvodi u skladu s Natrue oznakom. Više od 80 posto naših sirovina biljnog i životinjskog porijekla potječe iz certificiranog organskog uzgoja.

Za vaše cjelovito zdravlje

Weleda ljudsko biće promatra holistički. Biti zdrav znači da su tijelo, um i duh u ravnoteži. Weleda lijekovi mogu ojačati prirodnu sposobnost  tijela da samo sebe liječi. Sadrže aktivne sastojke iz bilja i minerala koje aktiviramo farmaceutskim procesima poput ritmičkih postupaka i primjene topline.

Nature

Održivost i bioraznolikost

Brinemo za planetu njegujući zdravlje tla i potičući bioraznolikost. Naših osam Weleda  vrtova širom svijeta izvori su bioraznolikosti. S više od  50  projekata uzgoja diljem svijeta, poboljšavamo lokalne uvjete za prirodu i život ljudi. Weleda je više od prirodne kozmetike i lijepog osjećaja na  koži. Aktivno se borimo za očuvanje bioraznolikosti i nastavljamo smanjivanje emisija kako bismo postali ugljično neutralna kompanija.

Razvijamo zdravlje i ljepotu

Doprinosimo svijetu u kojem se zdravlje i ljepota razvijaju u skladu s prirodom i ljudskim bićem. Želimo kreirati ppoizvode koji su dobri ne samo za vas, već i za prirodu i ljude s kojima surađujemo u procesu proizvodnje. Stoga svoje poslovanje temeljimo na društvenoj odgovornosti i ekološkim vrijednostima. Naša filozofija temelji se na sedam načela. 

Bioraznolikost od 1921

Laboratorij, vrt ljekovitog bilja i bolnica: ovdje počinje naša priča. Liječnica Ita Wegman, filozof Rudolf Steiner i kemičar Oskar Schmiedel osnivači su našeg brenda Weleda. Od samog početka razvijamo održive proizvode koristeći aktivne sastojke iz prirode. Neki od naših proizvoda koje prodajemo i danas potiču  iz davne 1921 godine, a od tada ih je kreirano još mnogo.

 

 2021godine peoslavili smo 100 godina Welede!

Povodom 100 - te obljetnice naše vrtove prenijeli smo u digitalni svijet.