Mum & Baby

PRIRODNA NJEGA.
OD
ROĐENJA.

Baby products

WELEDA BABY: POUZDANA DUGOGODIŠNJA TRADICIJA

Već više od 60 godina Weleda proizvodi od nevena štite nježnu dječju kožu - zbog čega su stekli povjerenje roditelja i baka diljem svijeta <br> *Testirano u Švicarskoj i Njemačkoj 2019. te UK 2020. .

Cvijet

NJEGA BEBE S CVIJETOM NEVENA

Svaki trenutak, svaki dodir jača vezu između vas i vašeg djeteta. Koža vaše bebe nježna i krhka. Potrebna joj je nježna, specijalizirana njega tijekom razvoja. Dječja linija od nevena s prirodnim sastojcima pogodna je za njegu mlade, osjetljive kože. Ekstrakt nevena djeluje zaštitnički, kao omotač koji štiti od štetnih vanjskih utjecaja.

Nježno štiti osjetljivu kožu od iritacija.
75 ml
Nježan pod tušem ili kadom. Za prirodno pranje beba i djece.
200 ml
Prirodno ulje za osjetljivu kožu bebe ili djeteta.
200 ml
Nježna zaštita i hidratacija kože bebe ili djeteta.
50 ml

ZA OSJETLJIVU KOŽU NOVOROĐENČADI

Weleda proizvodi za bebe kreirani su za nježnu i nježnu dječju kožu. Neven obavija kožu zaštitnim slojem i pomaže koži da razvije svoju prirodnu strukturu i elastičnost.

  • Izrađen od ručno ubranih cvjetova organski uzgojenog nevena
  • 100% certificirana prirodna kozmetika
  • Dermatološki ispitano da koža dobro podnosi proizvode, čak i kod osjetljive kože
  • Preporučile babice¹ i pedijatri²

¹Testiranje provedeno u Švicarskoj i Njemačkoj 2019 godine i u Ujedinjenom kraljevstvu 2020 godine.
²Weleda Zaštitna krema od nevena za područje pelena i 2u1 Šampon i gel za kupanje od nevena..

Oil

NEVEN: ZAŠTITA MAJKE PRIRODE

U Weledi vjerujemo da je prirodna njega najbolja za kožu vaše bebe. Stoga za dječje proizvode od nevena koristimo samo pažljivo odabrane sirovine i ne koristimo mikroplastiku, genetski modificirane sirovine ili sirovine na bazi mineralnih ulja. Trudimo se steći povjerenje nekoliko generacija roditelja, primalja i pedijatara.

PREPORUČUJU PRIMALJE*

Mum

Primalje uživaju veliko povjerenje – što i ne čudi jer su uz nas u najvažnijem trenutku u životu: rođenju djeteta. Njihovo znanje, iskustvo i intuicija su neprocjenjivi, kao i njihove preporuke. Paze na najvišu kvalitetu i kompatibilnost proizvoda koje koriste, zbog čega su proizvodi s nevenom za bebe prvi izbor mnogih primalja..* *Istraživanje provedeno u Njemačkoj i Švicarskoj 2019. te u Velikoj Britaniji 2020.