Zdravlje i ljepotu razvijamo u skladu s prirodom i čovjekom

Nature

Mi ljudi povezani smo jedni s drugima i dio smo prirode. Stoga imamo odgovornost jedni prema drugima i prema okolišu. Razvili smo šest vodećih načela temeljenih na našim vrijednostima.

1. Holistički pristup

Nature

Mislimo, osjećamo i djelujemo holistički.

Uvijek gledamo širu sliku i nastojimo razumjeti stvari u svoj njihovoj raznolikosti. Pažljivo pristupamo sebi i okolini. Naše djelovanje je promišljeno i uvijek brinemo kakvo će ono imati utjecaj na svijet. Otvoreni smo, inspirirani novim i vizionarskim idejama.

2. Odgovornost

Pionir

Uzorni smo i preuzimamo za svoje djelovanje.

Preuzimamo odgovornost za svoje djelovanje. To uključuje i njegovanje dugoročno partnerskih odnosa. Svjesni smo utjecaja našeg djelovanja i prigrlili smo ulogu pionira i pokretača trendova. Vidimo se kao uzori: za vas i za društvo u cjelini.

3. Povjerenje

Trust

Povjerenje stvaramo transparentnošću i poštenim odnosom.

Vaše povjerenje nam je važno. Stoga je važno da ono što predstavljamo izvana, istinski i živimo i provodimo iznutra. Naša komunikacija je otvorena, poštena i savjesna. Nastojimo postići što veću transparentnost i preuzeti odgovornost za pogreške. Naša partnerstva i suradnja su jasne, vjerodostojne i temeljene na poštenju.

 

Razvijati zdravlje i ljepotu u skladu s prirodom i čovjekom – to je naš cilj.

Priroda

4. Ekonomska održivost

Economy

Djelujemo na zdrav i učinkovit način jer ekonomski uspjeh donosi nove mogućnosti.

Brinemo o profitabilnosti. Ona nam omogućuje financijsku neovisnost i ekonomsku održivost. Dobro poslovno upravljanje za nas znači da profit nije cilj sam po sebi, već je sredstvo za provedbu naše misije „razvijanja zdravlja i ljepote u skladu s prirodom i čovjekom „ ali i ikako bismo zadržali inovativnost. Učinkovitost tvrtke osigurava nam potrebna sredstva kojima stvaramo vrijednost za društvo u kojem živimo. Uspješno poslovanje omogućuje nam da činimo dobro za ljude i prirodu.

5. Otvorenost novim idejama

Mind

Održavamo pionirski duh i otvoreni smo za nove ideje.

Tako kot naši ustanovitelji pred več kot 100 leti, bomo še naprej izpolnjevati svoje poslanstvo pionirjev. S tem mislimo na kreativnost, strast do novih idej in aktivno iskanje najboljših rešitev. Ustvarjamo spremembe in dajemo prostor čim več drznim idejam. Stvari želimo narediti vsakič bolje in cenimo raznolikost.

Kao i naši osnivači prije više od 100 godina, nastavljamo ispunjavati našu ulogu pionira. Za nas to znači kreativnost, strast prema novim idejama i aktivno traženje najboljih rješenja. Na taj način pomažemo oblikovati promjene i dajemo prostora što većem broju odvažnih ideja. Kontinuirano ulažemo napore kako bismo unaprijedili djelovanje i cijenimo bioraznolikost.

6. Inspiracija

Inspire

Inspiriramo ljude da spoznaju moć prirode.

Mi smo dio prirode, a priroda je divan uzor, Već 100 godina baštinimo snagu prirode u svojim prirodima kako bismo podržali prirodno blagostanje i vitalnost. Uzgojem sirovina prema načelima biodinamičke poljoprivrede njegujemo zdravo tlo i pomažemo očuvanje bioraznolikosti. Obzirom da u svom poslu pronalazimo dublje značenje, volimo to čime se bavimo.