*

VJERUJTE
STRUČNJAKU:
MAJCI
PRIRODI.

Pazite dobro na svoju bebu.

Osjećaj kada u sebi nosite novi mali život je predivan i neusporediv s bilo čime. Ipak, ponekad, uz svo to uzbuđenje, zaboravite da beba nije jedina koja treba posebnu njegu. Tijekom trudnoće, poroda i dojenja vaše tijelo prolazi kroz mnoge promjene. Potreban vam je dobar tim na vašoj strani koji će vas voditi. Tko je prikladniji od stručnjaka u ovom području: vaš ginekolog ili primalja, Weleda i majka s najviše iskustva: majka priroda. Uz ovaj tim možete biti potpuno opušteni, znajući da ste i vi i vaša beba u dobrim rukama. .
* Br.1 preporučuju primalje u Njemačkoj. Izvor. Neovisno istraživanje tržišta 2017., Njemačka

*

BUDITE

BEZ BRIGE:

OD TRBUŠĆIĆA,

DO TRBUHA I

DO DOJENČETA.

* *
Trudnoća

Zašto su stručnjaci dio vašeg tima iz snova.

Priroda

Bilo da je riječ o ginekologu, primalji, medicinskoj sestri ili douli – one su neprocjenjivi partneri tijekom trudnoće, poroda i tjedna koji slijedi. U većini slučajeva oni preuzimaju svu vašu skrb nakon poroda. U tom razdoblju važno je uz sebe imati nekoga na koga se možete osloniti na profesionalnoj, praktičnoj, ali i emotivnoj razini, jer u tom razdoblju buduće mame mogu osloboditi tjeskobe ili drugih osjećaja. Posebno vrijeme zahtijeva posebnu brigu i podršku.

Trudnoća

Linija MAMA – Priroda zna najbolje.

Pridružite se timu Priroda i osigurajte svu našu prirodnu njegu za sebe i svoju bebu. Weleda linija za majke je 100% NATRUE certificirana kozmetika koju nadopunjuje organski čaj za dojilje - razvijena uz pomoć stručnjaka u području trudnoće i beba: primalja, farmaceuta i prirode.

Sprječava nastanak strija i podržava kožu tijekom promjena za vrijeme i nakon trudnoće
150 ml
Sprječava nastanak strija, čini kožu glatkom, elastičnom i fleksibilnom.
100 ml
Pripremite se za rođenje djeteta s potpuno prirodnim uljem za masažu perineuma.
200 ml
Masirajte dojke kako biste ih zagrijali i pripremili za dojenje.
50 ml
Ukusan, organski biljni čaj za mame koje doje.
40 g
Trudnica