Univerzalni balzam od nevena
Univerzalni balzam od nevena
Univerzalni balzam od nevena

Univerzalni balzam od nevena

Njeguje. Umiruje i štiti bebinu kožu.
Weleda univerzalni balzam stvara trenutnu prirodnu zaštitu od isušivanja kože uslijed hladnoće ili drugih vremenskih utjecaja.
{{ this.selectedProduct.size }}
Kliknite na etiketu za više detalja
+87% roditelja slaže se da njihovo dijete ima manje problema sa suhim dijelovima kože* *Korisnički test na 60 beba/male djece, koristiti najmanje jednom dnevno u razdoblju od 4 tjedna.
+92% slaže se da se suha područja umiruju odmah nakon upotrebe* *Korisnički test na 37 ispitanika, koristiti najmanje jednom dnevno u razdoblju od 4 tjedna.
+90% slaže se da suhe usne trenutno umiruju* *Korisnički test na 31 ispitaniku, koristiti najmanje jednom dnevno u razdoblju od 4 tjedna.
+83% roditelji se slažu da balzam pouzdano štiti kožu od vremenskih utjecaja* *Korisnički test na 46 beba/male djece, koristiti najmanje jednom dnevno u razdoblju od 4 tjedna.
Balzam je savršen suputnik kada želite zaštititi bebinu kožu od vremenskih nepogoda. Balzam odmah stvara prirodnu zaštitu od isušivanja kože uslijed hladnoće, vjetra, vlage ili drugih vremenskih utjecaja. Intenzivno hrani i omekšava bebinu kožu te umiruje vrlo suhe dijelove, isušenu i grubu kožu na obrazima, bradi, rukama i suhim usnama. Univerzalni balzam pomaže obnoviti funkciju barijere kože. 100% prirodna formulacija bez vode sadrži voskove, organska biljna ulja, organski kakao maslac i organske ekstrakte cvijeta nevena i organski ekstrakt prosa.

Prednosti

  • Intenzivno hrani i omekšava kožu djece.
  • Trenutno olakšanje za grubu kožu.
  • Prikladno za crvene obraze i bradu zbog iritacije sline tijekom nicanja zubića.
  • Prijatelj mikrobioma kože.
  • Klinički i dermatološki potvrđeno da koža dobro podnosi proizvod, čak i vrlo osjetljiva koža.
  • Bez mirisa, bez alkohola, bez vode.
Informacije o recikliranju: Karton je izrađen od najmanje 85% recikliranih vlakana.
all purpose balm

Nanesite na suha područja, ispucalu ili pocrvenjelu kožu. Koristiti kao zaštitu od isušivanja kože ruku, obraza i usana. Prikladno za bebe i odrasle s osjetljivom kožom. Nanesite i obnavljajte sloj po potrebi.