Ulje za tijelo od nevena - bez mirisa

Ulje za tijelo od nevena - bez mirisa

Prirodno ulje za osjetljivu kožu bebe ili djeteta.
Jednostavna prirodna njega kože bebe ili djeteta. Samo dva organska sastojka, čista i svježa, baš poput bebine kože.
{{ this.selectedProduct.size }}
Kliknite na etiketu za više detalja
Nježna koža vaše bebe treba samo malo pomoći kako bi postala neprocjenjiv prirodni štit za cijeli život. Njeguje suhu i nadraženu kožu, čisti stražnjicu, a jednostavnom formulacijom pogodan je i za umirujuću masažu. Lagano organsko sezamovo ulje i organski ekstrakt nevena sve su što ovo blago može ponuditi. Omekšava kožu, grije, umiruje i opušta - za nježne trenutke s vašim mališanom od prvog dana. Hranjivo ulje nevena koristite kao proizvod za čišćenje tako da ga nanesete na vatu. Za njegu ga možete nanositi po cijelom tijelu ili samo na dijelove suhe kože. Koristite ga za svakodnevnu njegu tijela, nakon kupanja ili kao ulje za masažu.

Prednosti

Hrani, štiti i čisti. Potpuno bez mirisa. Grije, pruža osjećaj ugode i otklanja suhu ili upaljenu kožu. Sadrži samo prirodna ulja. Dermatološki ispitano. Vrlo prijateljski čak i prema osjetljivoj koži.
Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Sezamovo ulje

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Preberite več
Calendula Officinalis Flower Extract

Calendula - ekstrakt cvijeta

Calendula Officinalis Flower Extract

Preberite več

INCI

Popis sastojaka

Savjeti za opuštajuću masažu bebe

Masaža bebe prvenstveno treba biti vrijeme u kojem uživate i opuštate se s bebom. Omogućuje vam komunikaciju s bebom bez riječi. Nakon što svladate osnovne tehnike, jednostavno slijedite svoje instinkte. Uzmite si vremena i potpuno se usredotočite na svoju bebu, zaboravljajući na sve što bi vam moglo odvući pozornost. Pobrinite se da je okruženje ugodno toplo i pokrijte sve dijelove tijela koji se ne masiraju kako biste spriječili da se beba ohladi. Obraćajte se bebi tihim i nježnim glasom, ali nemojte govoriti tijekom cijele masaže, jer beba također uživa u miru i tišini tijekom masaže. Prije

Osnove masaže

Morate pronaći pravi trenutak za masažu bebe. To može biti nakon popodnevnog sna, pola sata nakon hranjenja, ali nikako odmah nakon hranjenja. Prvo se udobno smjestite; držite ruke i ramena opuštenima. Ruka bi se trebala prilagoditi tijelu vaše bebe i trebala bi biti u potpunom kontaktu s njegovom kožom. Također pokušajte dotaknuti bebu dok posežete za dodatnim uljem (učinite to dlanom ili podlakticom, itd.). Pritisak šake na bebinu kožu trebao bi biti jednak težini dlana i šake. Ako ne budete dovoljno pritiskali, to će biti isto kao da mazite bebu, što će je samo dražiti ili škakljati. Masaža

Osnove masaže
Masaža leđa

Stavite desnu ruku na bebino lijevo rame. Otpustite svoju ruku i polako je kliznite prema bebinoj desnoj stražnjici. U međuvremenu, nježno stavite svoju lijevu ruku na bebino desno rame. Čim prva ruka dosegne bebinu desnu stražnjicu, počnite nježno kliziti lijevom rukom prema lijevoj stražnjici. U isto vrijeme maknite prvu ruku s dna i vratite je na bebino lijevo rame. Koristite obje ruke kako biste uskladili glatki i ujednačeni ritam, uvijek držeći jednu ruku u kontaktu s bebinom kožom.

Masaža stopala

Stavite lijevu ruku na djetetovu guzu kako ne bi skliznula sa stola za presvlačenje. Stavite desnu ruku ispod djetetova bedra i omotajte prste oko nje kao da pravite prsten oko bedra. Pomaknite ruku niz bedro, lagano je okrećući prema van, i nastavite niz nogu, okrećući ruku prema unutra. Ovim zahvatom stvarate lagano trenje. Polako spuštajte bebino stopalo kako biste izbjegli refleks trostruke fleksije (bedra, noge i stopala), koji je neugodan za bebu.

Masaža stopala
Masaža stopala

Masirajte oba stopala uvijek u istoj mjeri, ali ne smijete pretjerano pritiskati stopala. Stavite bebino stopalo između kažiprsta i srednjeg prsta (V hvat). Tako ćete moći pratiti bebino savijanje i istezanje i pritom je masirati. Ako je vaš V stisak ispravan, moći ćete koristiti oba palca za masažu tabana, prstiju, gležnja i tako dalje.

Masaža ostatka tijela

Masažu možete nastaviti tako da bebu stavite na leđa i masirate joj prsa, trbuščić i ruke. Kako budete stjecali više iskustva, izmišljat ćete nove tehnike, samo se opustite i dopustite si da ih istražujete i otkrivate. Pazite samo da su vaši pokreti spori, da ste opušteni i obratite pozornost na ono što vam beba govori.