Ulje za masažu trbuščića

Ulje za masažu trbuščića

Masaža prirodnim uljem za dječji trbuščić umiruje bebin trbuščić i potiče probavu.
Potpuno prirodno ulje pogodno je i za trbuščiće novorođenčadi. Masiranje i umirivanje vaše bebe stvara blisku vezu među vama.
{{ this.selectedProduct.size }}
Kliknite na etiketu za više detalja
Beba prvo počinje komunicirati dodirom, a oboje možete uživati u maženju. Nježna masaža uljem za trbuščić grije i opušta bebu, potiče probavu i smanjuje nadutost. Ulje za asažu trbuha razvijeno je u suradnji s primaljama i farmaceutima. Sadrži čista, prirodna eterična ulja grijaćeg mažurana, opuštajuće kamilice i kardamoma. Osnova može biti bademovo ulje. Potpuno prirodno ulje za bebe - stvoreno za posebne trenutke mame i bebe.

Prednosti

Za opuštajuću masažu trbuha koja ubrzava probavu i ublažava nadutost. Dermatološki ispitano. Razvijen u suradnji s iskusnim primaljama i farmaceutima.

INCI

Popis sastojaka

Ulje slatkog badema

Suncokretovo ulje

Maslinovo ulje

Miris

Limonen

Linalool

1 iz naravni eteričnih olj
Organske sestavine
Masaža trbuščića
Masaža trbuščića

Pobrinite se da soba bude dovoljno topla kako bi bebi bilo ugodno. Stavite bebu na leđa, na primjer na stol za presvlačenje. Zagrijte ruke tako što ćete ih trljati jednu o drugu, a zatim na njih stavite malo ulja i namažite ga po bebinom trbuhu. Nježno masirajte djetetov trbuščić oko pupka u smjeru kazaljke na satu i prema van. Ponovite ovo nekoliko puta. Koristite blagi pritisak za masažu. Završite svaki pokret pomicanjem prema lijevom bedru kako biste olakšali bolno naprezanje.