Perineum ulje

Perineum ulje

Pripremite se za rođenje djeteta s potpuno prirodnim uljem za masažu perineuma.
Potpuno prirodno ulje pomaže vam u pripremi za porod. Masaža međice poboljšava elastičnost kože, štiti je od trganja i smanjuje mogućnost posjekotina međice tijekom poroda.
{{ this.selectedProduct.size }}
Kliknite na etiketu za više detalja
Dan je to koji majke jedva čekaju, ali radije bi izbjegle trganje ili rezanje osjetljive kože. Od 34. tjedna trudnoće redovito koristite ulje za masažu međice i tako poboljšajte elastičnost kože na tom području. Sadrži bademovo ulje i ulje pšeničnih klica bogato vitaminom E, koji kožu međice čine elastičnijom, opuštenijom i spremnom za porod.

Prednosti

Hrani kožu i priprema je za porod. Redovita masaža održava kožu međice mekom i podatnom. Dermatološki ispitano. Ulje za masažu perineuma dio je Weleda linije za trudnoću i dojenje koja je razvijena u suradnji s iskusnim primaljama i farmaceutima.

INCI

Popis sastojaka

Ulje slatkog badema

Pšenične klice - ulje

Miris

Limonen

Linalool

Citronelol

Geraniol

Citral

Eugenol

1 iz naravni eteričnih olj

Masažu može izvoditi trudnica ili partner. Masirajte perineum 3-4 puta tjedno po 5-10 minuta, od 34. tjedna trudnoće nadalje. Masirajte perineum nakon tople kupke. Provjerite je li mjehur prazan. Zauzmite opušteni, udoban položaj. Navlažite palac (ili kažiprst, ako masažu izvodi partner) uljem za masažu međice i nježno klizite po međici kako masaža ne bi bila bolna. Umetnite prst u vaginu (otprilike do 2. zgloba na prstu). Masirajte ritmički laganim pritiskom na stijenku vagine (rotirajte prst u smjeru kazaljke na satu od 3 do 9, i u suprotnom smjeru). Sa svakom masažom tkiva i mišići će biti