Maslac protiv strija

Maslac protiv strija

Sprječava nastanak strija i podržava kožu tijekom promjena za vrijeme i nakon trudnoće
Weleda maslac za njegu u trudnoći brzo se upija. Sprječava nastanak strija i smanjuje njihovu vidljivost.
{{ this.selectedProduct.size }}
Kliknite na etiketu za više detalja
+89% Zamjetno smanjenje vidljivosti strija od 89%.* *stručna procjena, klinički korisnički test na 37 žena, nakon 12 tjedana primjene dva puta dnevno
+70% slaže se da je elastičnost kože osjetno poboljšana
+100% slaže se da je koža intenzivno hidratizirana
+100% slaže se da je ugodan na koži* *korisnička studija na 40 žena, nakon 8 tjedana korištenja dva puta dnevno
Weleda maslac za njegu u trudnoći poboljšava elastičnost kože te u kombinaciji s masažom na prirodan način sprječava nastanak strija. Pružite svom rastućem trbuščiću svu potrebnu njegu na jednostavan način, čak i ako imate vrlo malo vremena za masažu. Tekstura maslaca brzo se upija, tako da se možete odmah obući. Razvijen u suradnji s farmaceutima i primaljama. Sadrži ekstrakte centelle, organski shea maslac, bogati kakao maslac i dragocjena ulja. Blagi cvjetni miris ruže, nerolija i mira je svjež, ali nježan. To je poput staklenog zagrljaja koji vas opušta i umiruje. Hranjivi maslac 100% prirodnog podrijetla koristite za masažu i povežite se s bebom već tijekom trudnoće.

Prednosti

  • Sadrži centellu, organski shea maslac i kakao maslac.
  • Brzo se upija u kožu.
  • Blag, opuštajući, cvjetni miris pogodan za trudnice.
  • Razvijen u suradnji s farmaceutima i primaljama.

Razmaziti se s malo ljubavi i brige tijekom trudnoće vrlo je jednostavno. Odvojite trenutak samo za sebe. Kratka masaža i spremni ste. Osjetite samopouzdanje i potpunu udobnost na svojoj koži. Nanesite dva puta dnevno. Pogledajte cijeli video o masaži rastućeg trbuha. Maslac za tijelo se brzo upija i idealan je za kratku masažu, primjerice ujutro kada se morate brzo obući. Za dulju i opušteniju masažu preporučamo Weleda ulje za njegu u trudnoći, kojem žene vjeruju već više od 20 godina.