Hidratantni fluid od badema

Hidratantni fluid od badema

Lagana hidratantna krema bez mirisa namijenjena zaštiti osjetljive mješovite kože.
Nemojte više brinuti o suhoj koži i iritacijama. Vaš problem popravlja hidratantna krema s bademovim uljem koja se brzo upija i umiruje osjetljivu kožu.
{{ this.selectedProduct.size }}
Kliknite na etiketu za više detalja
+75% Smanjuje iritaciju kože* *Samoprocjena nakon 28 dana
+45% Veća vlažnost kože* *Testirano nakon 28 dana
Vaša koža reagira i na najmanje promjene u okolini - na toplinu, hladnoću, klimatizirane prostorije? Rješenje iz prirode je bademovo ulje koje se brzo upija i ugodno je za kožu. Dobiva se iz organskih izvora i dodaje ovoj iznimno laganoj kremi za osjetljivu mješovitu kožu. Hidratantni fluid badem nema dodanih mirisa. Sadrži samo prirodne sastojke. Ovaj umirujući fluid zalagane teksture koja hladi pogodan je za hiperreaktivnu kožu.

Prednosti

Umiruje i vlaži osjetljivu mješovitu kožu. Brzo se upija u kožu, jača njezinu zaštitnu funkciju, umanjuje crvenilo, ublažava osjećaj zatezanja, svrbež i iritaciju. Dermatološki je potvrđeno da je pogodan i za kožu sklonu alergijama.

INCI

Popis sastojaka

Voda

Ulje slatkog badema

Alkohol

Gliceril stearat SE

Glicerin

Pčelinji vosak - hidroliziran

Ulje koštice šljive

Ksantan guma

Mliječna kiselina

Nanesite hidratantni fluidod badema na lice, vrat i dekolte ujutro i navečer nakon čišćenja. Ako ćete se šminkati, pričekajte da se krema upije. Za intenzivniju hidrataciju isprobajte Kremu od badem za osjetljivu suhu kožu.