Anticelulitno ulje od listova breze

Anticelulitno ulje od listova breze

Za prirodno uklanjanje celulita.
Osnažujuće ulje za masažu narančine kože na bedrima i stražnjici - svježe, učinkovito i isključivo od biljnih sastojaka.
{{ this.selectedProduct.size }}
Kliknite na etiketu za više detalja
+22% Elastičnija koža* *Testirano nakon 28 dana
+21% Više glatka koža* *Testirano nakon 28 dana
Celulit je potpuno normalan – ali to ne znači da ga morate imati! Anticelulitno ulje od listova sabla breze s vrijednim biljnim ekstraktima potpuno je prirodna pomoć u otklanjanju celulita. Ekstrakti organski uzgojenog mladog lista breze, ružmarina i opuncije potiču metabolizam u koži. Ekstrakti su pomiješani s vitaminima bogatim uljem pšeničnih klica i uljem jojobe koji savršeno zadržavaju vlagu u koži. Miris ulju daju eterična ulja grejpa i čempresa - svaki sastojak je dio proizvoda s određenom namjenom. I zato proizvod djeluje.

Prednosti

Redovita uporaba Anticelulitnog ulja od lista breze zaglađuje kožu, poboljšava tonus, učvršćuje ju i smanjuje pojavu celulita. Dermatološki ispitano.
Betula Alba Leaf Extract

Breza - ekstrakt lista

Betula Alba Leaf Extract

Preberite več

INCI

Popis sastojaka

Ulje marelice

Ulje jojobe

Pšenične klice - ulje

Miris

Breza - ekstrakt lista

Buduća lobodika - ekstrakt korijena

Ružmarin - ekstrakt lista

Linalool

Citronelol

Geraniol

Citral

1 iz naravni eteričnih olj

Anticelulitno ulje od listova breze koristite dva puta dnevno tijekom četiri tjedna, a zatim jednom dnevno za održavanje učinka. Kružnim pokretima umasirajte ulje na bedra, bokove i stražnjicu. Prokrvljenost se može dodatno poboljšati četkom za masažu, naizmjeničnim tuširanjem toplom i hladnom vodom te upotrebom pilinga za tuširanje od listova breze.